Adverteren

Adverteren

Vice Versa heeft een aantal standaard advertentie zones die gekocht kunnen worden voor aantrekkelijke tarieven per CPM, week of maand.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren in het blad of via de website?
Neem contact op met [email protected] of 026 – 3703177

Vice Versa’s doelgroep:
Vice Versa wil het onafhankelijke vakblad zijn voor een ieder die actief is op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Deze groep behelst de traditionele ontwikkelingsorganisaties en hun medewerkers, de wetenschap bestaande uit instituten en hun studenten, maar ook de private sector die middels maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen een bijdrage levert aan ontwikkeling.

Daarnaast behoren ook beleidsmedewerkers van ministerie en ambassades en mensen die betrokken zijn bij gemeentelijke of overige semi-publieke ontwikkelingsrelevante activiteiten tot de directe doelgroep van Vice Versa. Plus de politici en journalisten die zich bezighouden met ontwikkelingsvraagstukken en kleinschalige particuliere initiatieven die hun kennis willen verdiepen.

Vice Versa’s formule:
Vice Versa wil bijdragen aan ontwikkelingssamenwerking met een eigen, opbouwend en positiefkritisch geluid. Vice Versa stelt haar lezers in staat beter “werk” af te leveren. Dat doen we door een onafhankelijke bron van informatie en opinies over aan ontwikkelingssamenwerking gerelateerde onderwerpen te zijn.

Vice Versa wil het lerend vermogen van de ontwikkelingssector voeden door individuen en organisaties te prikkelen, nieuwsgierig te maken en aan te zetten tot (zelf)reflectie. Vice Versa wil een vakblad zijn dat relevante ontwikkelingen in de sector niet alleen duidt, maar ook op de agenda zet door de sector een crossmediaal podium te bieden voor discussie en verdieping.

Vice Versa wordt gemaakt door de redactie en een team van goed ingevoerde freelancers , samen met vooraanstaande denkers uit de sector. Bijdragen uit de sector zelf worden geplaatst in de vorm van essays, columns en opiniestukken, of komen als suggesties voor onderwerpen uit de op brede inhoudelijke expertise samengestelde redactieraad, en worden dan door de redactie onafhankelijk uitgewerkt.