Reinventing the message

Het journalistieke project Reinventing the Message is bedoeld om metonder andere filosofen, schrijvers,  sociaal ondernemers, activisten, wetenschappers en professionals uit de ontwikkelingssector nieuwe ideeën te genereren om mensen te raken en te betrekken bij internationale samenwerking en mondiale solidariteit.

Huidige ontwikkelingen in de wereld – zoals de vluchtelingencrisis, klimaatproblemen, terreurdreigingen en een toenemende ongelijkheid – vragen om nieuwe vormen van internationale samenwerking en dus ook om een frisse blik en een ander verhaal.

 Tussen 10 september en 5 oktober staat de website  www.viceversaonline.nl vrijwel geheel in het teken van dit project. Met interessante interviews, spannende dubbelgesprekken, achtergrondverhalen, columns en opiniebijdragen.

Wilt u ook een bijdrage leveren? Doe dan een korte pitch waar deze bijdrage over gaat en stuur die naar info@viceversaonline.nl

Reinventing the Message is een gezamenlijk intiatief van Vice Versa, Action Aid, Cordaid, Edukans, Hivos, de Leprastichting en Wilde Ganzen.